NEOČEKIVAN POTEZ

Modni gaf Jennifer Aniston

28.02.2017 u 15:18

  • +4

Jennifer Aniston na Oscarima

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Miljenica Hollywooda Jennifer Aniston zablistala je na dodjeli Oscara u crnoj izazovnoj Versace haljini, no istu je kreaciju prije nekoliko mjeseci nosila i njezina imenjakinja J. Lo što slavna glumica vjerojatno nije znala

Dugotrajne pripreme za dodjelu Oscara velik su izazov za slavne dame jer se žele prikazati u najboljem svjetlu i haljine su druga najvažnija tema ovog glamuroznog događanja pa sigurno ne žele imati već viđenu kreaciju. Upravo se to dogodilo Jennifer Aniston.

Prelijepa Versace haljina glumici se očito jako svidjela jer ju je kasnije imala i na tradicionalnoj zabavi Vanity Faira, ali istu je kreaciju prije nekoliko mjeseci nosila pop diva Jennifer Lopez. Jennifer Aniston bila je jedna od najizazovnijih dama na dodjeli Oscara.

Crna sjajna haljina s duboko rezanim dekolteom, ali i visokim prorezom bila je mamac za poglede na crvenom tepihu, no na društvenim mrežama ubrzo se pojavila usporedba s Latino ljepoticom Jennifer Lopez. Popularna J. Lo istu je haljinu odabrala za nastup s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem u kolovozu.

Nastupila je kao gošća na koncertu u njujorškom Radio City Music Hallu i oduševila u provokativnoj kreaciji. Jennifer Aniston rado bira haljine poput ove za Ocare pa je primjerice zapamćena slična crna kreacija na dodjeli Zlatnih globusa 2010. koja je također imala kroj s visokim prorezom. Sada će biti zabilježena i ova seksipilna haljina s potpisom modne kuće Versace, ali Jennifer Aniston to vjerojatno neće biti previše drago jer ispada da je kopirala slavnu pjevačicu.