SVE HRABRIJA

Jennifer Aniston pokazala dekolte za pamćenje

26.01.2015 u 10:02

Bionic
Reading

Jennifer Aniston u posljednje vrijeme odijeva vrlo izazovne kombinacije, a kako su modni kritičari često znali reći da igra na sigurno, možda je poslušala njihov savjet i odlučila biti malo hrabrija kada je moda u pitanju

Iako nije nagrađena za glavnu ulogu u filmu 'Cake', Jennifer Aniston bila je glamurozna na dodjeli SAG nagrada poput prave pobjednice.

Slavna glumica doslovce je sjajila u vintage zlatnoj haljini koja joj je stajala kao salivena. Budući da je za nju haljinu dizajnirao tim slavnog Galliana, nije bilo sumnje da će 45-godišnja diva plijeniti pažnju.

Uska večernja toaleta isticala je njenu vitku liniju, ali Jennifer je odlučila privući pozornost dekolteom. Duboki izrez na seksi haljini lijepe glumice jednostavno nije mogao proći nezapaženo.

Jennifer je i nedavno na crvenom tepihu imala duboki dekolte u seksi odijelu, a oba puta seksipil je naglasila tankim lančićem koji ide oko leđa.

O odabiru glamurozne haljine s daškom starog Hollywooda, sama Jennifer rekla je za magazin People da ju je haljina jednostavno očarala.

Njezin dugogodišnji stilist Chris McMillan dodao je da haljina potpuno dočarava Aniston jer je poput nje – boemska, couture i seksi.