ŠOK ILI DISCIPLINA?

Jennie Garth nakon razvoda smršavjela 14 kila

14.11.2012 u 16:27

Bionic
Reading

Slatkica koju pamtimo kao Kelly iz Beverly Hillsa ove je godine proživljavala teško razdoblje zbog raspada braka, ali tvrdi kako to nije uzrok njezinog drastičnog mršavljenja

Nakon što je ove godine okončala 17-godišnji brak, zvijezda Beverly Hillsa smršavjela je čak 14 kila. Iako joj novi izgled odlično pristaje, mnogi su zabrinuti za zdravlje Jennie Garth iako ona tvrdi da tome nije kriv razvod, nego njezina disciplina, piše Daily mail:

'Jedem manje porcije, više vježbam i pijem puno kokosove vode. Jedem puno grčkog jogurta, salata i bjelančevina, a imam i trenera s kojim vježbam.'

Nakon razvoda od supruga Petera Facinellija, shvatila je da se ne smije zatvoriti u sebe. 'Ne mogu se sakriti u zemlju i nikad ponovno ne raditi, voljeti i smijati se', rekla je nekad popularna Kelly.

Iako je nedavno uočena sa zgodnim fotografom Noahom Abramsom, kaže da je još uvijek slobodna. 'Ponekad se osjećam neugodno, a ponekad se osjećam jako prirodno. Ja samo želim voljeti i biti voljena', objasnila je.