doživite okuse sa svih strana svijeta

Jellyfish in Space – Galaktički menu – kokteli TO GO

15.12.2020 u 09:48

  • +2

Jellyfish in Space

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

S obzirom na novonastalu situaciju, imali smo dvije mogućnosti – sjesti prekriženih ruku i plakati ili se trgnuti i ponuditi javnosti priliku da i dalje uživaju u našim kreacijama

Kako smo vrlo romantično i ušli u ovu priču, sa željom prezentacije nečeg novog u gradu kroz fuziju svjetskih kuhinja i kvalitetnih barskih mješavina, tako tu romantičnu priču nastavljamo i u ovo „zabranjeno“ nam vrijeme.

Odlučili smo naše bestsellere ponuditi javnosti po posebnim cijenama i u paketima koji su jednostavno van ovog svijeta, pa je tako i nastao Galaktički menu.

Putovanjem kroz planete naše galaksije, odnosno našeg Sunčevog sustava, doživite okuse sa svih strana svijeta, kako kuhinje, tako i koktela.

Kokteli TO GO su posebna priča, naši bestselleri su stavljeni u posebne čaše i sa posebnim kockama leda koje se sporo tope pa kokteli ne gube teksturu dok dođu do vaše adrese.

Sve to pripremili smo u posebnim paketima za van kako bi „Jelly“ pustili u svoje domove i nastavili jačanje ove veze koju već godinu dana gradimo s našim prijateljima i klijentima.

Because Jelly is here to stay...