FASHION GURU

Doris Pinčić izgledala je kao stjuardesa; nije neki ludi stajling za prvo pojavljivanje, a bome ni za drugo

  • 10.12.2023 u 11:13

  • Bionic
    Reading

    Tri mjeseca nakon poroda u javnosti se pokazala omiljena TV voditeljica Doris Pinčić Guberović, a iako se može pohvaliti odličnom linijom, stajling je ipak druga priča

    Naša marljiva Doris se brzo vratila u formu i evo je u svom ambijentu i ulozi. U prvi tren sam mislio da je neki event za avio kompaniju jer je izgledala pomalo kao stjuardesa, ali onda sam shvatio da je to za neke kreme.

    Doris je pokazala da se vratila u formu, ali briga oko toga što će odjenuti je ona stara njezina filozofija 'baš me briga'.

    Pamučna haljina, ispod nje majica, čarape na točkice i marama oko vrata, nije baš neki ludi stajling za prvo pojavljivanje nakon dugo vremena, a bome ni za drugo, ali Doris ima trenutno puno važnijih poslova od odjeće.

    Doris Pinčić Guberović Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

    Rekao bih da ću zanemariti ovaj put taj neuspješan stajling, ali poznavajući nju bit će tako i drugi put. Srećom, njoj je dovoljno samo da se nasmije i sve šarmira.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.