IVANA KOVAČ

'Jelena Rozga je moja dobra vila'

19.08.2011 u 15:35

Bionic
Reading

Ivana Kovač misli kako nije pogriješila što je otišla iz Magazina, iako je bilo dobro surađivati s Tončijem Huljićem, a sada se raduje suradnji s Draženom Zečićem

Ivana Kovač dokazala je da izvođači na estradi često nisu samo konkurencija nego dobri prijatelji, a ona ih ima nekoliko.

'Uvijek ponavljam da je Jelena moja dobra vila u svijetu u kojem dobre vile ne postoje. I bez obzira na to što mi se dogodilo u životu, znam da u njoj imam pravog prijatelja. Ivan Huljić je osoba u čijem društvu mogu otpustiti sve svoje kočnice, glupirati se do mile volje i nasmijati se do suza, a da i on sam u tome sudjeluje. Dražen Zečić također je osoba kojoj mogu bezuvjetno vjerovati', rekla je Ivana Kovač za Večernji list, koja nije željela previše pričati o ljubavi.

Iako se na početku nije dobro slagala s tatinom drugom suprugom Lidijom, sad su dobre prijateljice.

Lidija je dobra k'o kruh i to je ono što najviše cijenim kod nje! Ne postoji ono što ona ne bi napravila za Mišu i za mene! I najdraži mi je kandidat za šoping jer to prelazi u avanturu, a ne kupnju', kaže Ivana koja dodaje kao je sretna što joj se tata Mišo oporavlja u toplicama. On joj je u karijeri pomogao samo tako što je vjerovao u nju.
'Da dobijem jack-pot na lotu, neki bi vikali – pa što, to joj je Mišo sredio! Mislim da sam time rekla sve. Da mi to smeta, ne bih ni radila ovaj posao. Sve što radim samo je moj trud i to mi nitko ne može osporiti. Nepotizam u ovom poslu ne postoji', dodala je.