ZALJUBLJENI FARMERI

Jelena i Josip Ivančić pokazali sina

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bivši farmeri odlično su se snašli u novoj životnoj ulozi, u kojoj uživaju 24 sata dnevno

Nepunih mjesec i pol dana otkako su postali roditelji malog Tome, bivši farmeri Jelena i Josip Ivančić ugostili su 'In Magazin' u svom obiteljskom gnijezdu u Dobrićima kod Tomislavgrada.

'Osjećam se prekrasno, jedan poseban osjećaj, stvarno nijedan čovjek ne može to reći dok sam ne bude u toj koži. Zasad se dobro snalazimo. Većinu odgovornosti prema djetetu ima još mama zato što ja imam obaveza i malo se i bojim tih nekih stvari, ali mislim da je dijete razmaženo zasad jer previše ga volimo i nismo još dopustili nijednu minutu da zaplače, a da ga nismo uzeli', rekao je Josip.

Atraktivna brineta, koja je svog sina na svijet donijela u rodnom Splitu, kaže da je imala jako težak porod. '22 sata rađanja, umjetni trudovi, tako da, mali je htio izaći, al' nisam se otvarala. Pamtit će me doktori u splitskom rodilištu i rekla sam da ću sigurno sljedeći put rađati u Zagrebu i onda, ako bude treće dijete, negdje u Osijeku ili u Rijeci, Puli, jer ja sam stvarno izludila doktore, znači krikovima, čupanjem kose', ispričala je Jelena koja priželjkuje veliku obitelj, a novog člana planiraju za godinu-dvije.

Toma je, kažu, još više učvrstio njihovu ljubav, a njihov trenutačni odnos kroz smijeh nam je pokušala opisati vitka Jelena, koja je u trudnoći dobila samo sedam kilograma, a koje je istopila u mjesec dana.

'Jednom riječju, Josip je ljubomoran na Tomu, zato što Toma hoće samo meni, kad počne plakat smiri se uz mene, onda Josip s njim ne priča cijeli dan, onda se pomire sutra. Ja sam uglavnom između dvije vatre', priznaje manekenka.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!