TEK STIŽU NA POLICE

Jedva ih čekamo isprobati: Novi beauty proizvodi koje nam donosi siječanj

05.01.2021 u 14:53

Bionic
Reading

Prvi mjesec 2021. godine donosi nam pregršt beauty iznenađenja, a mi vam ovog puta izdvajamo samo nekoliko novih proizvoda koji tek trebaju stići na police trgovina

Iz godine u godinu beauty industrija nezaustavljivo raste. Osim pristupačnih i high end brendova koji se bore za naklonost žena i muškaraca diljem svijeta, u proizvodnju kozmetike bacile su se i brojne slavne ljepotice poput Rihanne, Selene Gomez, Kylie Jenner, Jessice Albe, Lady Gage i Jennifer Lopez.

Na tržištu ima mjesta za sve, što potvrđuje i činjenica da se svako toliko pojavi novi konkurentski brend. Stoga je borba za lansiranjem najboljeg proizvoda konstantna. Brojni beauty brendovi rezervirali su siječanj za lansiranje najnovijih preparativnih i dekorativnih proizvoda kojima planiraju osvojiti nove i stare klijente, a mi smo izdvojili nekoliko njih koji tek trebaju stići na police.

Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

Proizvod za njegu kože s AHA/BHA formulom za obnavljanje kože, poboljšane teksture i tonusa kože i mladolik izgled.

Drunk Elephant Sweet Biome Fermented Sake Spray

Sweet Biome Fermentirani sake sprej prepun je dragocjenih ekstrakata koji podržavaju dobre bakterije koje vaše lice štite od štetnih vanjskih utjecaja.

The Inkey List Succinic Acid Blemish Treatment

Novi tretman s 2% jantarne kiseline usmjeren na prištiće; brzo smanjuje veličinu prištića, smanjuje razinu ulja i deblokira pore, istovremeno pomažući im u sprječavanju ponovnog začepljenja nakon upotrebe. Ova nježna, ali snažna formula sprječava pojavu prištića bez isušivanja kože.

Wǒ Skincare

Wo Skincare nova je marka koja je svjetlo dana ugledala krajem 2020. godine. Svako blister pakiranje sadrži dovoljno za točno jednu primjenu, a možete ih kupiti u dozama za 2, 4 ili 8 tjedana, tako da istovremeno ne morate uzimati velike količine krema i seruma. Ideja je da svoju rutinu prilagodite točnom tipu i problematici kože, a proizvode lako dodajete i zamjenjujete ovisno o dobu godine ili trenutnom stanju vaše kože.

  • +16
Novi beauty proizvodi koje donosi siječanj Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ren Brightening Dark Circle Eye Cream

Ako ste još uvijek u potrazi za okoloočnom kremom koja zapravo djeluje, 2021. bi mogla biti vaša godina, zahvaljujući lansiranju Renove Brightening Dark Circle kreme za oči koja izlazi 7. siječnja.

Strivectin Wrinkle Recode Moisture Rich Barrier Cream

Zdrava koža započinje zdravom kožnom barijerom. To znači da vanjski sloj naše kože dobro funkcionira i štiti od gubitka vlage. Oštećena kožna barijera može dovesti do crvene, bolne i perutave kože. Tu u pomoć uskače Strivectin Wrinkle Recode bogata hidratantna krema.

Fresh Black Tea Kombucha Facial Treatment Essence

Predstavljamo Freshovu prvu micelarnu vodu: Fresh Kombucha Cleansing Treatment. Nova formula za čišćenje koja se ne ispire djeluje tako što privlači, zarobljava i uklanja šminku i nakupine onečišćenja na koži. U osnovi, čini vašu kožu čistom i istovremeno svilenkasto glatkom.

Révive Perfectif Night Even Skin-Tone Cream Retinol Dark Spot Corrector

Ova noćna krema nije jedna od jeftinijih no ima zapanjujuće dobru formulu. Pomaže izblijediti tamne mrlje, ujednačiti tonus kože, smanjiti sitne bore i hidratizirati kožu.

Kjaer Weis The Beautiful Eye Balm

Ovaj balzam za oči bit će dostupan od 6. siječnja, a riječ je o maloj poslastici za oči umornog izgleda. Bogat, čvrst balzam koji se na koži pretvara u svilenkastu teksturu pun je prirodnih ulja i ekstrakata, uključujući dioscorea batatas (dobivene iz kineskog jama), koji koži daje zdravi sjaj. Sadrži i pčelinji vosak, ekstrakt cvijeta spilanthes acmella, koji je dobiven iz biljke pronađene u Brazilu koja služi za učvrščivanje kože, kao i natrijev hijaluronat.

E.l.f. Flawless Brightening Concealer

Ozbiljno smo impresionirani pristupačnim E.l.f. korektorom. Nema potpuno prekrivanje, no njegova lagana tekuća formula pruža koži zdravi sjaj, a dostupan je u 12 nijansi.

Halsey's About-Face Makeup Line

Glasine o brendu Halsey istoimene pjevačice potvrđene su jednom objavom na Instagramu 4. siječnja. Proizvodi su u Velikoj Britaniji dostupni za predbilježbu, a prve narudžbe bit će isporučene 25. siječnja.

Nars Air Matte Lip Colour

Lagana kao i zrak, Nars Air Matte Lip Color mat formula ruževa.

L'Oréal Paris Colour Riche Satin Lipstick

L'Oréal Paris Riche satenski ruž u boji nije novi proizvod. Lansiran je 1985., međutim brend je odlučio da je vrijeme za nadogradnju linije s 18 novih nijansi.

Bobbi Brown Crushed Shine Jelly Stick

Za one dame koje ne preferiraju jako pigmentirane ruževe za usne, predlažemo nobi Bobbi Brown Crushed Shine Jelly Stick koji izlazi 7. siječnja.

Nars Chinese New Year Collection

Nars Kinesku novu godinu dočekuje s kolekcijom limitiranog izdanja u crvenom pakiranju. Slavljenički asortiman uključuje četiri nove nijanse ruževa, setirajući puder i sjenilo s četiri tople nijanse.

Illamasqua Professional Makeup Brushes

100 posto veganski profesionalni kistovi.

Eyeko Off In A Blink Eye Makeup Remover

Novo sredstvo za uklanjanje šminke s dvofaznom formulom, što znači da sadrži otopine na bazi ulja i vode koje se miješaju nakon što protresete bočicu netom prije nanošenja.

L'Oréal Paris Elvive Dream Lengths 8-Second Wonder Water

Wonder Water je vrlo tekući regenerator koji pomaže omekšati, hidratizirati i odmrsiti kosu u samo 8 sekundi.

Faith in Nature The Masks Collection

Etički orijentirani brand Faith in Nature lansirao je četiri maske za dubinsku obnovu kose.

Diptyque Graphic Collection

Diptyque započinje godinu sa svojom kolekcijom Graphic, koja uključuje tri najpopularnije mirisne svijeće - Baies, Roses i Figuier - zapakirane u pakiranje koje je osmislio grafički dizajner Yorgo Tloupas.

Forgo Hand Wash

Forgo sapun za ruke je 100% bez plastike, što znači da se sve može reciklirati ili kompostirati. Pakiranje sadrži staklenu bočicu i pumpu te tri papirnate vrećice s prahom kojeg je potrebno pomiješati s vodom i na taj način dobiti tekući sapun.