MAMAC ZA POGLEDE

Efektna suknja koju je isfurala slavna plavuša pun je pogodak

03.05.2019 u 18:10

Bionic
Reading

Omiljena holivudska plavuša i Victorijina anđelica Rosie Huntington-Whiteley plijenila je poglede tijekom gostovanja u zabavnoj emisiji 'Tonight Show' Jimmyja Fallona, zablistavši u efektnom monokromatskom stajlingu koji je toliko jednostavan da je savršen

Britanska glumica i model Rosie Huntington-Whiteley, najpoznatija po ulozi Victorijine anđelice i ulogama u filmskim spektaklima 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca' i 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', u četvrtak je gostovala u emisiji 'Tonight show', gdje je s voditeljem Jimmyjem Fallonom razgovarala o svojoj Rose Inc. beauty platformi, ali i o privatnom životu.

Slavna plavuša u intervjuu je otkrila kako se svim silama trudi očuvati britanski naglasak svog sina Jacka Oscara, kojeg dijeli s dugogodišnjim partnerom, glumcem Jasonom Stathamom.

  • +7
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosna manekenka, koja krasi najnovije izdanje britanskog Harper's Bazaara, zablistala je u studiju NBC televizije odjevena u jednostavnu, a istovremeno vrlo efektnu odjevnu kombinaciju koja odiše ženstvenošću i elegancijom.

32-godišnja ljepotica odjenula je elegantni bijeli top s jednim rukavom i efektnu crnu suknju maksi kroja s dugačkim prorezom koji je otkrio ljepotičine duge noge. Cjelokupan stajling slavna plavuša je upotpunila crnim natikačama na petu, crnom torbicom i masivnim zlatnim narukvicama.

Rosie Huntington-Whiteley u emisiji 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube