sjajni dodatak

Jednostavno, a tako efektno: Emma Watson na crvenom tepihu je pokazala frizuru koju ćete obožavati ovog proljeća

15.03.2022 u 13:17

Bionic
Reading

Emmu Watson dulje vrijeme nismo imali prilike vidjeti na crvenom tepihu, a glumica se sada pojavila a britanskoj dodjeli nagrada BAFTA nagrada i oduševila sjajim izgledom. No, osim odličnog stajlinga Emma Watson je imala i odličnu frizuru koju je vrlo lako kopirati

Ako ste do sada ukosnice koristili isključivo da biste pričvrstili punđu ili zadržali pokoji nestašni pramen, cool frizura Emme Watson na crvenom tepihu povodom dodjele magrada BAFTA dokazuje kako jednostavne ukosnice itekako mogu biti osnova za efektnu, a vrlo jednostavnu frizuru.

Iako na crvenim tepisima pretežito dominiraju kompleksne frizure, zavodljivi valovi ili efektne 'mokri' izgled kose, činjenica je da su to sve frizure čije oblikovanje zahtijeva vremena. Emma Watson posegnula je najoobičnijim špangicama i dokazala kako se i najjednostavnije frizure mogu efektno predstaviti.

  • +3
Emma Watson Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako kopirati frizuru Emme Watson

Prije nego li krenete stavljati ukosnice, kosa mora biti u potpunosti oblikovana. Najvažniji korak a početku je postavljanje razdjeljka na sredini, a zatim slijedi oblikovanje ostatka kose. Emma je na crvenom tepihu uz efektni razdjeljak na sredini imala pomalo ležerno opuštenu kosu s razdijeljenim pramenovima koji si bili dotjerani opuštenim valovima. Identične valove najbolje je oblikovati glačalom za kosu, a zatim ih nježno raščešljati te poprskati proizvodom da učvršćivanje kose.

Zatim na scenu stupaju ukosnice, a bit će ih potrebno 12 ili 14, što znači da ćete na svaku stranu staviti 6 ili 7 komada. Stavljanje ukosnica započnite od korijena kose prema ušima te pokušajte ih postaviti u istoj ravnini s podjednakom udaljenošću kako bi krajnji izgled bio simetričan.

75. BAFTA

Večer glamura u britanskoj prijestolnici: Evo što su poznate dame nosile na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Ukosnice su sjajne za efektu frizuru u tren oka

I dok se Emma odlučila za klasične, crne ukosnice i ime postigla nenametljivu, a opet upečatljivu frizuru, sama promjena boje ukosnica može u tren oka transformirati izgled. Na primjer, sjajne i svjetlucave ukonice kreirale bi posve drugačiji izgled.

Naravno, tu su i ukosnice u bojama, a posebno su efektne one u svijetlim i snažnim bojama, a možete ih staviti i na način da ih prekrižite što posebno upečatljivo izgleda ako su kontrastne boje od boje kose.

Također vrlo popularan izbor su one ukrašene različitim detaljima, poput cvijeta ili šarenih, svjetlucavih kamenčićima ili čak životinja. Ovaj izbor savršen je za dodatak klasičnim punđama ili repu.