EVA MENDES

Jedna od najljepših holivudskih glumica otkrila tajnu svoje ljepote

20.03.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Model, majka, glumica i poslovna žena - samo su neke od titula koje krase prelijepu Evu Mendes, a ona je u razgovoru za magazin Glamour otkrila tajnu svoje ljepote i kako održava tijelo u zavidnoj formi

U suradnji s kozmetičkim divom Avonom holivudska glumica kubanskog podrijetla i supruga slavnog Ryana Goslinga stvorila je liniju parfema na koju je iznimno ponosna.

Prema Evinim riječima, s mnoštvo mijenjajućih aspekata u životu ne postoji potreba da budemo definirani samo jednim parfemom.

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

'Pri odabiru parfema, prvenstveno se povodim za osobnim raspoloženjem i volim se prilagoditi trenutku koji želim doživjeti. Svoj omiljeni parfem volim nanijeti na zapešća, vrat i kosu jer mi daje lijep i luksuzan osjećaj', otkriva Eva, ističući da u jutarnjim satima obožava delikatne, svjetlije mirise dok je noć rezervirana za privlačne i senzualne parfeme.

'Kada žene nose moj parfem, želim da se osjećaju osnaženima, ženstvenima, neovisnima i samouvjerenima', priznaje lijepa glumica.

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Na pitanje o održavanju svježeg izgleda lica Eva priznaje da joj u navedenom godinama pomaže ručni električni aparat za njegu kože koji radi na principu energetskih vibracija što prodiru kroz pozitivne i negativno nabijene diskove. Riječ je o proizvodu brenda ZIIP Beauty, a osim njega, Eva svakodnevno koristi kremu na bazi retinola i kokosovo ulje kada joj je koža suha. Masku Joanne Vargas i kapi Visine koristi kada želi postići svjež izgled očiju.

  • +6
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dojam glatke kože lišene diskoloracije Eva postiže blagim laserskim tretmanima kojima se često podvrgava, dok sjajnu kosu održava mjesečnim nanošenjem maske od kokosova ulja koju drži preko noći, a zatim ispere u jutarnjim satima. Kako otkriva, kosu obično pere dva puta tjedno.

Osim prirodnom ljepotom, Eva jednaku pažnju ostvaruje zavidnom linijom, a njezina tajna leži u trčanju i dizanju utega, aktivnosti koja savršeno odgovara njezinom tipu tijela, te paralelno konzumira dodatke prehrani na bazi ribljeg ulja.

  • +4
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput brojnih žena, i Eva se kune u uspješnost beauty recepata iz kućne radinosti.

'Kada želim osvježiti lice, obožavam nanositi piling masku stvorenu od običnog jogurta i morske soli, a ponekad koristim prašak za pecivo kako bih ispolirala zube', otkriva supruga glumca Ryana Goslinga.