UVIJEK DOTJERANA

Jedna od najbolje odjevenih kraljica u chic suknji kakvu ćemo često viđati ove sezone

06.03.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Lijepa španjolska kraljica redovito skuplja pohvale za svoje briljantne modne odabire zbog čega je s punim pravom mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Kraljica Letizia uz Kate Middleton i dansku princezu Mary redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora pa nije razočarala ni neodoljivim proljetnim stajlingom koji je pokazala u Madridu prilikom obilježavanja Svjetskog dana rijetkih bolesti.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia

Bivša novinarka intrigira modni svijet svojim modnim izborima koji su uvijek bez greške te s lakoćom spaja high street brendove poput Manga ili Zare s skupocjenim dizajnerskim krpicama.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Ako ste bili skeptični prema trendu plisiranih suknji koje su se vratile u velikom stilu na modnu scenu, zasigurno će vas razuvjeriti outfit lijepe kraljice Letizije.

Lijepa brineta ponovno je sve očarala u šarmantnom spoju plisirane suknje duljine do ispod koljena (Reiss) obojane u neobičnoj ombre tehnici koju je mudro uparila sa satenskom bluzom u tonovima dusty ružičaste s potpisom Adolfa Domíngueza i prelijepim štiklama od brušene kože (Steve Madden).

Riječ je o suknji, modelu 'Mila' čija je cijena 155 funti (oko 1300 kn), a zanimljivo je kako su efektne kapute s potpisom britanskog brenda Reiss nosile i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i Meghan Markle.

Ovaj ženstveni stajling uvijek sjajno odjevena Španjolka upotpunila je kosom stiliziranom u blagim uvojcima i zanimljivim nakitom dokazujući još jednom kako je odlično upućena u modne trendove koje vrlo uspješno prilagođava svom stilu.