ponuda iz trgovina

Jedna ljepša od druge: Chic suknje kojima ćete ove jeseni teško odoljeti

03.11.2019 u 20:23

Bionic
Reading

Nalik prošloj sezoni police trgovine i u aktualnoj krasi mnoštvo verzija suknji koje će nesumnjivo uljepšati svaki jesenski stajling

Ove sezone i najizbirljivije dame po pitanju suknji zasigurno će pronaći nekoliko favorita jer high street trgovine vrve raznoraznim trendi modelima. Dobrodošli su svi krojevi - od klasičnih mini suknji, chic midi dužina, pa do maksi krojeva, s većim naglaskom na materijalu kože koji se posljednjih godina nametnuo kao logičan sezonski odabir.

  • +10
Slavne dame u kožnim suknjama Izvor: Profimedia / Autor: Anwar Hussein / Press Association / Profimedia

Uz ustaljenu bež, smeđu i crnu, aktualne modele suknji krasi bogata, jesenska paleta boja uz bezvremenski karirani i točkasti uzorak koji će ove sezone u popularnosti pokušati zamijeniti životinjski.

Kada je riječ o krojevima ove sezone dominirat će midi i maksi modeli koji će, tvrde modni stručnjaci, izvrsno pristajati udobnim i predimenzioniranim vestama ili dolčevitama. Osim krojem aktualni modeli suknji ističu se detaljima poput gumba, patentnih zatvarača ili pojasa zbog kojeg neodoljivo podsjećaju na hlače paper bag siluete.

Šarmantni modeli nekoć omraženih, plisiranih suknji, po svemu sudeći obilježit će i aktualnu sezonu. Nakon što su dugi niz godina bivale na modnim marginama danas su sveprisutan i snažan modni trend, a uz suknje na preklop uvjerljivo dominiraju ponudom na policama trgovina.

  • +50
Suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo