SIENNA MILLER

Jedna je od najbolje odjevenih glumica, a sad je otkrila gdje pronalazi inspiraciju za svoje stajlinge

07.10.2019 u 10:07

Bionic
Reading

Lijepa glumica Sienna Miller bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu čiji su stajlinzi redovito nepresušna inspiracija za mnoge fashionistice

'It' djevojka koju pamtimo po ulogama u filmovima 'Snajperist', 'Alfie'. 'Paklena kuhinja' ili 'Tvornica snova' oduvijek je zanimljiva modnim kritičarima koji ne prestaju hvaliti njezine outfite inspirirane nekim prošlim vremenima oput 60-ih ili 70-ih.

Glumica je ljubiteljica 'boho' kreacija koje joj sjajno pristaju te je među prvima popularizirala retro sti.

Ova dugonoga plavuša rođena u Velikoj Britaniji izgleda bez greške i na crvenom tepihu, ali i izvan njega uspješno kombinirajući trendi komade s vintage odjećom.

  • +5
Sienna Miller na Filmskom festivalu u Deauvilleu Izvor: KCS PRES / Profimedia / Autor: Gael Colliguet

Sienna je rođena s osjećajem za stil pa ne čudi da ju je talijanska modna kuća Gucci angažirala kao zaštitno lice svoje nove kampanje za iduću godinu koja je nadahnuta holivudskim glamurom.

Radi se o nesvakidašnjoj viziji Alessandra Michelea koja odiše boemskom, nostalgičnom notom, a tko bi bi idealan za ovaj zadatak nego 37-godišnja Sienna.

U ovoj kampanji kuće Gucci plavokosa glumica je dekadentna, eskcentrična diva koja će mnoge podsjetiti i na likove iz 'Dinastije', a osim nje talijanska modna kuća angažirala je i repera Guccija Manea i legendarnog Iggyja Popa.

'Alessandro je imao nekoliko imena u igri, ali jednog se jutra probudio i shvatio da bih to mogla biti ja. Sve se brzo izdogađalo i ja sam već bila za koji dan u Rimu', priča Sienna.

Kraljica stila kaže kako je oduvijek voljela modu iz nekih prijašnjih razdoblja.

'Oduvijek me je privlačio način odijevanja iz prošlih vremena. Nekada sam mislila da nakon devedesetih zapravo nije postojao originalni trenutak u modi - sve je izgledalo kao ponovno recikliranje onoga što je već viđeno. Zato vjerojatno toliko volim vintage odjeću. U meni je oduvijek postojao jedan aspekt nostalgije - volim stvari iz prošlosti. Pretpostavljam da je to nastalo iz neke vrste romantične čežnje za trenutak koji je bio drugačiji, ili čak na neki način bolji, od onoga u kakvom smo danas', rekla je Sienna.

Glumica kaže da iako danas nosi češće traperice ipak uvijek daje prednost lepršavoj silueti.

Inače, spot za novu Guccijevu kampanju snimio je kontroverzni Harmony Korine, redatelj koji se proslavio indie filmovima poput 'Kids' i 'Gummo'.

  • +3
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/Backgrid USA