PRELIJEPA U KOŽI

Jedina kraljica kojoj se ne može zamjeriti ovakva haljina

02.11.2015 u 12:20

Bionic
Reading

Njezinim žilama možda ne teče plava krv, ali španjolska kraljica Letizia odličnim stilom odijevanja nadmašila je mnoge dame s kraljevskih dvora

Da se nije uzalud našla na listama najbolje odjevenih ljepotica s dvora, Letizia potvrđuje gotovo svakim izlaskom, a još više izaziva divljenje kada reciklira omiljene komade, baš poput ove kožne haljine.

Nije tajna to da je Hugo Boss jedan od njezinih omiljenih dizajnera pa osim ove kožne haljine u boji crnog vina, ima sličnu i u sivoj boji. Obje je haljine nosila više puta, a uvijek elegantna i krajnje šik-kraljica lako spaja moderno s klasičnim, što ne smeta službenim protokolima.

Tako je 42-godišnja bivša novinarka još jednom zasjala u palači Zarzuela, u kojoj je obavljala kraljevske dužnosti primajući goste. U štiklama u istom tonu te kose zataknute s jedne strane, kako bi se vidjele skupocjene naušnice s kamenom u boji crnog vina, Letizia je bila vrlo elegantna.

Pored njemačkog brenda Hugo Boss, ova lijepa kraljica inače rado nosi španjolske high street brendove te voli Felipea Varelu, Carolinu Herreru i odjeću s potpisom Nine Ricci, a u ovoj kožnoj haljini pojavila se početkom ove godine, ali i u ljeto 2014.