TKO JOJ NE BI ZAVIDIO?

Jedina kraljica koja sjedi na dva trona

14.12.2015 u 09:46

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia poznata je po besprijekornom stilu i već je dugo na modnom tronu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora pa ne čudi to da je opet briljirala u prelijepom kombinezonu

Za sve dame koje žele zasjati na blagdanskim partyjima, ali bi nekako izbjegle haljine, kombinezon kraljice Letizije odlična je inspiracija.

Za dodjelu nagrada i koncert klasične glazbe kraljica je odjenula crni kombinezon Felipea Varele, španjolskog dizajnera čije su kreacije jedan od njezinih omiljenih odabira za važna događanja.

Kombinezon širokih nogavica dodatno je izdužio krhku kraljičinu liniju. Mnogi inače smatraju da je Letizia premršava, osobito nakon što je otvorenim kombinezonom pokazala definirane i mišićave ruke. No ona je nedavno postala UN-ova ambasadorica za zdraviju prehranu te je istaknula da je mediteranski način prehrane najzdraviji za nju i da će se potruditi pomoći svima da usvoje bolje prehrambene navike.

Što god mislili o njezinoj vitkosti, neosporivo je to da u crnom kombinezonu Letizia potvrđuje da je prava modna ikona i zato se može reći da sjedi na dva trona, onom kraljevskom te onom modnom.

Izvezeni prednji dio na prsima imao je i malo blagdanskog sjaja, a Letizia ga je lijepo upotpunila frizurom, naglašenim očima i visećim naušnicama koje su imale vrlo sličan uzorak.