VJENČANJE S PILAMA

Je li veza muškarca i superautomobila također brak?

18.11.2013 u 02:54

Bionic
Reading

Mladić iz Northamptona odlučio je oženiti djevojku iz Lutona. Čestitamo, pomislio bi svatko pristojan. No pogledajte malo bolje video s vjenčanja. Iz njega se da naslutiti da je mladoženja veliki ljubitelj Rolls Roycea, Lamborghinija, Ferrarija, Audija i drugih mačo automobila, ali gdje je mlada?

Vjenčanje iz predgrađa Londona ovog ljeta zbilja više sliči auto showu ili nekoj od uobičajenih procesija superautomobila tipa Gumball. U manje od četiri minute videa mladoženja je promijenio dva odijela, dva paketa homiesa i četiri-pet automobila.

U svadbenoj dvorani ima i DJ-a i MC-a, ali 90 posto videa posvetio je koloni u kojoj se kotrljaju milijuni na kotačima. Kolonu predvodi poker Rollsova. Svadba je, pa vam pada na pamet da se mladenci vjerojatno voze u nekome od njih. Ostatak svatova morao se nekako stisnuti u kupee. Nagurali su se tako u nekoliko Lamborghinija, od Aventadora do Murcielaga. Zatim i u nekoliko Ferrarija, a među njima je i 458 Italia. Pa pokoji Bentley i cijeli niz Audija R8.

Navodnu mladu međutim nitko nije vidio. Ne znamo što kaže britanski ustav, ali sumnjamo da vjenčanje čovjeka i automobila prepoznaje kao brak…