BROJKE I VELIČINE

Je li vam ikada palo na pamet da žene lažu o ovome?

14.08.2013 u 09:34

Bionic
Reading

Novo istraživanje pokazalo je kako gotovo polovica žena svojim partnerima i prijateljima laže o veličini odjeće i grudnjaka koju nosi

Kaže se kako je iskrenost najbolji temelj za dugu i stabilnu vezu, no to, čini se, ne vrijedi kada je u pitanju veličina odjeće. Naime, novo istraživanje pokazalo je kako gotovo polovica žena priznaje pred partnerom i prijateljima skrivanje prave veličine odjeće koju nosi, prenosi Daily Mail

Rezultati istraživanja koje je proveo 2 Sizes Bigger Bra by George at Asda, pokazali su kako čak trećina žena o veličini odjeće koju nose laže i svojim kolegama na poslu jer, naime, priželjkuju nositi manji konfekcijski broj. U istraživanje se pokazalo kako je samo osam posto žena u potpunosti zadovoljno konfekcijskim brojem koji nosi, a istraživanje je pokazalo i kako najveći broj žena priželjkuje nositi konfekcijski broj 38.

No prema riječima znanstvenika, žene ne lažu samo o konfekcijskim brojevima koje nose – 60 posto žena priznaje kako laže i o veličini grudnjaka koji nosi, no u tom slučaju ne oduzimaju već dodaju najčešće jedan broj više. Tako rezultati pokazuju kako mnoge žene priželjkuje raskošno poprsje grudnjaka veličine 75D ili pak 75E.

No to nije kraj. Istraživanje je pokazalo kako žene lažu čak i o broju cipela koje nose. Pokazalo se, naime, da čak 78 posto žena koje nose broj 41 svojim prijateljima i partneru nerijetko lažu govoreći kako nose broj 38, koji smatraju 'savršenom veličinom'.