ZA PRSTE POLIZATI

Je li ovo tajna savršene kajgane?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 18.10.2012 14:41
  • Objavljeno 18.10.2012 u 14:41
Omlet jaja doručak

Omlet jaja doručak

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: tinkstock

Profesionalna kuharica Anne Shooter otkrila je kako treba napraviti savršenu kajganu

Anne Shooter, koja se školovala u prestižnoj kulinarskoj školi Leiths, otkrila je nekoliko kulinarskih trikova za koje smatra da bi ih svi trebali znati.

'U jaja nemojte dodavati ni mlijeko, ni vodu, ni vrhnje. Možda mislite da će zbog tih sastojaka kajgana biti kremastija i ukusnija, ali nije tako', rekla je za Daily Mail Anne Shooter.

Dodaje da se pri pečenju dodani sastojci odvajaju od jaja i zato neće biti kremastija ni ukusnija.

Za ukusnu kajganu jaja prije izlijevanja samo dobro umutite u zdjelici. U manjem loncu otopite maslac i zatim miješajte dok ne budu gotova. Anne Shooter kaže da je manji lonac za pečenje jaja bolji od tavice jer je plitka pa je teže miješati.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi