POPUT JULIJE ROBERTS

Je li ovo najseksi izdanje Emme Watson dosad?

03.04.2013 u 08:40

Bionic
Reading

U posljednjih nekoliko godina glumica Emma Watson transformirala se iz dječje zvijezde u modnu ikonu. No u novom izdanju magazina GQ predstavila se u najseksepilnijem izdanju dosad

22-godišnja glumačka zvijezda dala je intervju za britansko izdanje GQ magazina povodom novog filma ‘The Bling Ring’, a na naslovnici se pojavila u haljini vrlo sličnoj onoj kakvu je nosila Julia Roberts u filmu ‘Zgodna žena’.

Emma Watson
na naslovnici je odjevena kao njezin lik u filmu - Nikki, a pritom još provokativno povlači haljinu prema dolje kako bi pokazala tetovažu kraj kuka.

U intervjuu je rekla da je bilo pravo osvježenje imati mogućnost glumiti nemoralni lik kao što je Nikki.


‘Kad sam pročitala scenarij, shvatila sam da se zapravo radi o promišljanju o slavi i u što se pretvara naše društvo. Morala sam prihvatiti. Nikki utjelovljuje sve čemu sam se uvijek protivila - površna je, materijalist, tašta i nemoralna. Shvatila sam da je mrzim, pa kako onda glumiti takvu osobu? No upravo mi je to bilo zanimljivo i tada sam shvatila što moj posao zapravo predstavlja’, rekla je Watson.

Film je režirala Sofia Coppola, a radi se o stvarnoj holivudskoj ‘bandi’ uhapšenoj 2009. godine nakon niza provala u domove poznatih osoba, poput Lindsay Lohan i Paris Hilton.