VOJVOTKINJA OD STILA

Je li ovo najljepša haljina u kojoj smo ikad vidjeli Meghan Markle?

11.07.2018 u 15:09

Bionic
Reading

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa nalaze se u posjetu Irskoj, a lijepa Meghan Markle nastavlja sa svojim besprijekornim modnim izdanjima kojima je pokorila smaragdni otok

Iako se našla na udaru modnih kritika zbog svojih konzervativnih stajlinga nakon udaje za princa Harryja, Meghan u posljednje vrijeme niže fantastične outfite.

Zgodna Amerikanka u Irskoj je ponovno pokazala kako se itekako razumije u modu oduševivši svojim mladenačkim odabirima s puno stila.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon što je ostavila bez daha elegantnoj zelenoj haljini s potpisom kuće Givenchy, Meghan je sve očarala u efektnoj crnoj haljini modernog dizajna koju potpisuje dizajnerica Emilia Wickstead.

  • +19
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Besprijekorni niz nastavila je još jednom predivnom kreacijom: u asimetričnoj haljini bež boje s ukrasnim volanom (Roland Mouret) i s omiljenim joj 'lađa' izrezom, Meghan je zbilja izgledala poput moderne princeze.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan stajling upotpunila moćnom torbom Gucci i stiletticama.

Meghan se potom presvukla u novi stajling u kakvom je dugo nismo vidjeli: elegantne crne hlače i sako iskombinirala je s bijelom topom, a kao i obično dozu elegancije dale su crne salonke.

  • +8
Meghan Markle u crnom odijelu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, britanski su mediji objavili kako je Meghan, kako bi u svakom trenutku izgledala savršeno, na put u Irsku povela je tim od čak 11 članova, a među njima i frizerskog stilista slavnih Georgea Northwooda.

Meghan i princ Harry nalaze se u dvodnevnom posjetu Irskoj što je njihovo prvo službeno putovanje nakon vjenčanja u svibnju u Windsoru.