PRKOSI ZIMI U ČIPKI

Janica Kostelić u nikad boljem izdanju

16.12.2016 u 10:21

Janica Kostelić

Izvor: Pixsell / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić svojom pojavom obogatila je dodjelu nagrada najboljim sportašima Grada Zagreba, istovremeno modno prkoseći niskim temperaturama

Svečana dodjela sportskih nagrada održana u kavani Johann Franck, a zatim na pozornici Trga bana Jelačića, nije mogla proći bez državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport Janice Kostelić

Pomoć pri slaganju elegantnog izdanja Janica je i ovaj put potražila od dizajnera Ivana Alduka odabravši strukiran model koktel-haljine u trendi bordo boji.

'Riječ je o koktel haljini s 3/4 rukavima u boji vina. Specifičnost ovog modela jest u tkanini koja je izvezena kožnim aplikacijama, a kroj je jako ženstven i decentan. Nešto moderno i nešto klasično - mislim da je to idealna kombinacija za ovako svečane događaje', prokomentirao je dizajner Ivan Alduk.

Usprkos niskim temperaturama, Janica se na pozornici glavnog zagrebačkog trga pojavila samo u koktel-haljini, a kompletirala ju je crnim cipelama u špic, stajling zaokruživši valovitom frizurom i dodacima poput klasičnog ručnog sata i decentnih naušnica.