JAVNO PROGOVORILA

Janica Kostelić: Nadam se da ću biti dobra mama

21.11.2013 u 13:43

  • +7

Konferencija za medije 'Hvala ti mama'

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Najtrofejnija hrvatska sportašica Janica Kostelić dio je projekta 'Hvala ti, mama' koji se zalaže za poboljšanje života milijuna majki diljem svijeta, a tim je povodom na današnjoj konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Westin govorila o odnosu sa svojom majkom

'Ne znam kako je u drugim obiteljima, pretpostavljam da su muškarci uvijek važni, ali iza njih uvijek stoji uspješna žena. Nadam se da ću i ja biti mama i kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', rekla je Janica Kostelić, koja u kampanji sudjeluje zajedno s majkom Maricom.

Majka i kći snimile su i video u kojemu razgovaraju o Janičinoj i Ivičinoj karijeri.

Na Janičino pitanje je li joj bilo teško kad su ona ili brat Ivica bili ozlijeđeni, mama Kostelić odgovara: 'Za roditelja to je najgora stvar koja se može dogoditi tvom djetetu. No nikada nisam sumnjala u uspjeh svoje djece pa čak i prije nego što su postali vrhunski sportaši.'.

Emotivan trenutak uslijedio je kada su prikazane fotografije iz djetinjstva. 'Tata je taj koji je imao više uloga, ali mama je ta koja je najviše bdjela nad nama. Prva stvar kada si na utrci i kada padneš, a znaš da te snima televizija je pomisao Moram se dignuti da mama vidi da sam dobro', rekla je Janica i pozvala na kupnju proizvoda P&G čijom se kupnjom pomažu mladi sportaši da dobiju priliku ozbiljnije se baviti sportom.