FASHION GURU

Jadranka u bijeloj haljini s nekakvim mrljama izgledala je za nijansu bolje od Nine

  • 30.06.2023 u 13:02

  • Bionic
    Reading

    Dodjela nagrada HNK, održana u Zagrebu, privukla je brojna poznata imena, a Fashion Guruu nisu promaknula modna izdanja dviju slavnih uzvanica

    Hrvati su, kad je u pitanju dodjela nagrada ili priznanja, u samom vrhu s obzirom na broj stanovnika, ali to ne znači da će vas svi pohvaliti za dobar rad - ako se to ne vidi i snimi, onda ništa od pohvala.

    Tako HNK svake godine podijeli pohvale i nagrade svojim zaposlenicima, a meni je to sasvim OK. Trebalo bi to biti pomalo interno okupljanje, no trenutke tog druženja možemo vidjeti i u medijima, a onda ispada da to i nije baš tako interno i intimno.

    Neki su shvatili to kao ležerno druženje, a neki glumci su se ipak sredili, što brže-bolje treba zabilježiti, jer znamo kako to ide među njima. Naravno, najbolje odjevene bile su Violićka i Đokićka. Crno-bijela kombinacija djeluje kao da su se dogovarale - a pa baš sam bedast, to su uobičajene kombinacije za taj fah...

    • +5
    Dodjela godišnjih nagrada HNK u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

    Jadranka u bijeloj haljini s nekakvim mrljama, tj. oslikanim detaljima na prsima, i bijelim sandalama izgledala je za nijansu bolje od Nine u crnoj varijanti topa bez bretela i širokim hlačama. Dame su se sredile i to treba pohvaliti.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.