FASHION GURU

Dugo nisam vidio Ninu u tako lijepoj kreaciji, ali Grašo... Ne shvaćam njegov stav prema odijevanju

  • 27.06.2023 u 10:29

  • Bionic
    Reading

    Na ovogodišnjim Melodijama Jadrana nikad više dueta. Najpoznatiji i najiščekivaniji bio je onaj Graše i Nine, a dok je Nina izgledala senzacionalno, Grašo je bio... hm... Grašo

    Nina je izgledala iznad svih ostalih - haljina joj je bila jedna od boljih na festivalu, a već dugo je nisam vidio u tako lijepoj kreaciji koju tako dobro nosi. Make up... ma sve je bilo baš dobro, tako da mi je žao da Grašo nije pratio njezin stajling, već je došao obučen kao i inače, onako isto, ništa posebno.

    Da barem nije obukao traperice, već bi bilo bolje. Njegov standardno crni sako s bijelom košuljom treba zanemariti, ali te traperice baš nisu pasale uz njezin stajling. Nikad nisam shvaćao njegov stav prema odijevanju.

    • +5
    Nina Badrić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic

    Slično je bilo i s Miom Dimšić i Nenom Belanom. Ona je imala slatku kombinaciju crvene suknje i bijelog točkastog gornjeg dijela.

    Za razliku od Graše, Neno je pazio da bude u skladu s Miom, ali crnu košulju ipak je mogao zamijeniti bijelom i cijeli bi stajling puno bolje izgledao.

    • +42
    Finalna večer Melodija Jadrana Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.