crno-bijeli svijet

Jadranka Sloković ne krije svoje modne slabosti

20.01.2018 u 13:56

Bionic
Reading

Naša najpoznatija odvjetnica, Jadranka Sloković, nije propustila premijeru nove predstave Olivera Frljića 'Šest likova traži autora', a na nju je došla u društvu svog poslovnog i životnog partnera, odvjetnika Čede Prodanovića. Kao i obično, uspješna odvjetnica i ovoga je puta pozornost plijenila svojim stajlingom kojim je dominirala bluza s velikim čipkastim ovratnikom i crna choker ogrlica

Jadranka Sloković slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a to je potvrdio i modni kritičar i stilist Fashion Guru u svojoj najnovijoj godišnjoj listi najbolje odjevenih.

Uspješna odvjetnica godinama njeguje prepoznatljiv stil,  a poslovna elegancija njezin je zaštitni znak. Sloković preferira crno-bijele odjevne kombinacije, a to je dokazala i ovoga puta pojavivši se na premijeri u crnim hlačama, crnom kraćem sakou od baršuna i bijeloj košulji s predimenzioniranim čipkastim ovratnikom. 

  • +25
Brojni uzvanici na premijeri predstave "Šest likova traži autora" u Kerempuhu Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Look je upotpunila jednostavnom crnom torbom i efektnom baršunastom choker ogrlicom koju krasi dekonstruirani metalni monogram YSL.  Ljubav prema lijepim krpicama, a posebno odjeći s potpisom luksuzne pariške modne kuće Saint Laurent , Sloković ne krije, baš kao ni slabost na hit materijal - baršun. 

  • +11
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Osim kratkog sako od trendovskog baršuna, odvjetnica u svom bogatom ormaru ima i tamno zeleni baršunasti sako  s potpisom Saint Laurenta: Klasični model Le Smoking, koji je izašao iz radionice legendarnog Yvesa Saint Laurenta sredinom 60-ih godina prošlog stoljeća, a 1975. ovjekovječio ga je Helmut Newton u francuskom Vogueu.

Jadranka Sloković u baršunastim hit cipelama s potpisom Gianvita Rossija Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić