POVRATAK TERMINATORA

Jača nego ikad prije: Legendarna Linda Hamilton plijenila pažnju na crvenom tepihu

05.04.2019 u 14:54

Bionic
Reading

U novom nastavku filmske franšize 'Terminator' ulogu Sarah Connor ponovno će utjeloviti danas 62- godišnja glumica Linda Hamilton koja je promociju novoga nastavka u društvu Arnolda Schwarzeneggera započela na novom izdanju CinemaCona u Las Vegasu

35 godina nakon izlaska prvog nastavka koji je zaradio kultni status, na velika kinoplatna ove godine vraća se Terminator, a navedenim povodom njegove glavne zvijezde, 62- godišnja Linda Hamilton i 71- godišnji Arnold Schwarzenegger svojom pojavom uveličali su novo izdanje događanja CinemaCon u Los Angelesu.

Jača nego ikad prije, Linda Hamilton u šestom desetljeću života ponovno se našla na setu novog, šestog nastavka filma 'Terminator' koji se ove godine očekuje u kinima. Redatelj novog nastavka je Tim Miller, koji stoji iza kinohita 'Deadpool', dok se James Cameron vraća franšizi u ulozi izvršnog producenta.

Povodom predstavljanja novog nastavka filma 'Terminator', glumica Linda Hamilton na crvenom tepihu CinemaCona osvanula je u crnom kombinezonu s gornjim dijelom nalik sakou da bi nedugo zatim u društvu Arnolda Schwarzeneggera na pozornici kockarnice i hotela Ceasers Palace zablistala u zanimljivom modelu crne haljine na preklop ukrašene šarenim cvjetnim uzorkom.

  • +3
Linda Hamilton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U šestom desetljeću života neponovljiva Sarah Connor svoj mladenački izgled ističe kratkom frizurom prošaranom plavim pramenovima, a viđena izdanja na CinemaConu naglasila je gotovo neprimjetnim make-upom.