VELIKA SRETNA OBITELJ

J.Lo se zabavlja s dečkom i bivšim suprugom

08.02.2013 u 12:01

Bionic
Reading

Bivši supružnici Jennifer Lopez i Marc Anthony doista održavaju prijateljski odnos, a da je to doista tako, dokazuje i fotografija koju je J.Lo objavila na Twitteru

Iako su službeni razvod braka pokrenuli prije nešto manje od godinu dana, Jennifer Lopez i njezin bivši suprug Marc Anthony održavaju prijateljski odnos. Koliko su bivši supružnici bliski, dokazuje i fotografija objavljena na Twitteru.

Naime, J.Lo i Marc Anthony su zajedno, s novim partnerima, Jenniferinim dečkom Casperom Smartom i Marcovom djevojkom Shannon de Lima, proslavili 12. rođendan Marcovog sina Cristiana.

Marc je sina Cristiana dobio u braku Dayanarom Torres, a iz braka s Jennifer Lopez ima četverogodišnje blizance Maxa i Emmu.

Otkako su se Marc i Jennifer odlučili rastati se, par cijelo vrijeme naglašava da će ostati u dobrim odnosima zbog djece. Rastavila ih je navodno Marcova ljubomora, no sada su, sudeći po svemu, u dobrim odnosima.

Osim zajedničke fotografije, Jennifer je objavila i fotografije slasne čokoladne torte, te ispod jedne fotke napisala: 'Hm.... ne znam bih li smjela pojesti ovaj slasni komad čokoladne torte.... da, sve sam smazala.'