OMILJENI MODNI DODATAK

J.Lo se ne može odreći trendi komada koji nosi od početka karijere

28.12.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, baš kao i svaka žena, ima svoju modnu slabost. No kada si žena poput J.Lo koja si može priuštiti gomilu odjeće, torbi i cipela, onda je za očekivati da će stajlinzi biti raznovrsni, a da se odjevni komadi neće često ponavljati. Slavna pjevačica nimalo ne mari za to, jer ona ima svojeg favorita još od početka karijere

Pjevačica Jennifer Lopez jedna je od onih slavnih dama koje ne odustaju od svog stila odijevanja, pa makar ju modni kritičari zbog toga razapnu. Lijepu J.Lo. uglavnom smo navikli viđati u pripijenim i kratkim haljinama koje obline stavljaju u prvi plan i vrtoglavim štiklama. Što je starija, slavna pjevačica sve više bira udobnost prije seksepila, barem kada je riječ o privatnim prilikama.

No ono što je konstanta u njezinim stajlinzima su ring naušnice. Iako su nedavno doživjele veliki modni povratak, J.Lo ih se nikad nije odrekla. One su s godinama postale njezin zaštitni znak, a slavna ljepotica nosi ih podjednako na koncertima, snimanjima, crvenim tepisima i u privatnom životu.

  • +34
Jennifer Lopez s ring naušnicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačka zvijezda je ring naušnice nosila i tijekom nedavnog šopinga s dečkom Alexom Rodriguezom. Par se dovezao do poznate šoping destinacije na Beverly Hillsu gdje je uslikan kako izlazi iz automobila i ulazi u Tom Ford trgovinu.

Lijepa pop pjevačica iskombinirala je svoje ring naušnice s boyfriend trapericama i bijelom majicom, a svoj ležerni stajling začinila je cool pletenim kardiganom i sunčanim naočalama modne kuće Gucci, crvenom Valentino torbom te popularnim Timberland čizmama, koje su također jedan od pjevačičinih omiljenih komada.

  • +28
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia