KROJ ZA PRAVE ŽENE

J. Lo oduševila u haljini Victorije Beckham

18.09.2009 u 11:33

Bionic
Reading

Da haljine koje Victoria Beckham dizajnira po uzoru na svoju figuru ipak mogu nositi i stvarne žene, dokazala je Jennifer Lopez koja je oduševila u jednoj njezinoj haljini

Koliko je važno imati prijatelje na važnim mjestima, pokazala je Jennifer Lopez koja je tek dan-dva nakon lansiranja nove kolekcije Victorije Beckham na Njujorškom tjednu mode, nabavila haljinu iz te kolekcije.

Jennifer Lopez je za posjet Washingtonu i Capitol Hillu odabrala jednu od haljina iz nove kolekcije Victorije Beckham koju je ova predstavila na Njujorškom tjednu mode. Iako su mnogi zlobnici iskreno posumnjali da bi haljine koje je po svojim mjerama krojila mršava Posh bile dostatne za žene s pravim oblinama, J. Lo je to demantirala svojom pojavom. Jednostavna haljina puderaste boje krojena tako da savršeno prati liniju tijela lijepoj je pjevačici stajala kao salivena savršeno ističući njezinu ženstvenu figuru. Uz haljinu, J. Lo je nosila cipele iste boje s potpisom Christiana Louboutina i ručnu torbicu Salvatore Ferragamo.

Jennifer je sa suprugom Marcom Anthonyjem u Washington stigla kako bi prisustvovali gala večeri 'Congressional Hispanic Caucus Gala' na kojoj su bili i Michelle i Barack Obama. Predsjednički par je Marcu Anthonyju, koji je iste večeri slavio 41. rođendan, otpjevao rođendansku pjesmu.