ISPLATI SE

Iznenadit će vas ova prednost online kupovine

05.10.2015 u 13:29

Bionic
Reading

Kupovina putem interneta postala je sve popularnija jer doista ima mnoge prednosti, a ako ste navikli tako nabavljati hranu ili koji komad odjeće, podsjetit ćemo vas da ima još dodatnih koristi

Nabavom hrane ili kućnih potrepština putem interneta štedite vrijeme, a i novac, jer ni ne morate izaći iz toplog doma, voziti automobil ili nositi teške vrećice.

Osim toga, veliki lanci trgovina poput Konzuma osmislili su dodatne pogodnosti. Osim što će prema dogovorenom terminu sve što se naručili dostaviti na vaš kućni prag, nude vam i to da obavite narudžbu pa stvari pokupite sami ako ste već izvan kuće, u pokretu.

Stoga je pametno sve te korisne ponude koristiti što češće i kupovati ostale stvari koje vam trebaju, poput hrane i opreme za kućne ljubimce. Kada već naručujete hranu i potrepštine za obitelj, odmah možete to isto obaviti i za svog kućnog ljubimca pa maknuti još jednu obavezu s to do liste.

Konzumova online prodavaonica tjedno priprema brojne akcije prehrambenih i neprehrambenih artikala pa je dobro pratiti što je u ponudi, posebno za neprehrambene proizvode koji imaju dulji rok trajanja te se po povoljnijim cijenama isplati napraviti zalihe i uštedjeti novac.

Zato će primjerice sve ljubitelje životinja i one koji imaju kućne ljubimce razveseliti Konzumova akcija povodom Međunarodnog dana zaštite životinja.

Tako je do 7. listopada Konzum snizio više od 100 različitih vrsta suhe i mokre hrane za pse, mačke, kanarince, glodavce i ribice, kao i opreme poput vodilica za pse ili pijeska za mačke.

Stoga zavirite u ponudu jedinstvene Konzumove web akcije i nagradite svoje ljubimce uz posebne pogodnosti Konzumove online prodavaonice.