PRONAĐITE SE

Izgledaju li vam obline ovako?

17.01.2014 u 09:02

Oblik ženskog tijela prema slovima abecede

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Taman kada smo usvojili nazive za oblik tijela poput kruškolikog, svjetski trendovi prebacili su se na abecedu i izmislili nova pravila i želje

Ovaj novi trend došao je iz Južne Koreje gdje su žene pomoću slova opisale svoje obline, a neka od njih već su korištena i u reklama kao inspiracija.

Linija S

Najpoželjnija je linija tijela S koja se vidi kada ženu gledate sa strane. To znači da ima dovoljno istaknute grudi i stražnjicu da tijelo podsjeća na slovo S. Daily Mail piše da je reality zvijezda Kim Kardashian savršen primjer.

Oblik lica

Jedan od najpoželjnijih oblika lica je onaj koji podsjeća na slovo V. To znači da je lice u predjelu čela okruglije, ali je brada malo uža. Primjer takvog oblika lica ima glumica Nicole Kidman.

Linija tijela

Baš kao i S, linija X oblik je tijela kakav bi mnoge žene željele, a najčešće ga imaju maneknke. Radi se o tome da su noge i ruke dugačke pa se stvara privid slova X.

Linijatijela

Ovaj je naziv vezan za lijepa leđa. Naglašena su kada žena nosi haljinu koja je nisko rezana, ispod struka i vide se gotovo cijela leđa. Upravo je takvu haljinu imala glumica Emma Watson na dodjeli Zlatnog globusa.

Linijatijela

Odnosi se na vrijeme trudnoće budući da zbog trudničkog trbuha žena na simpatičan način podsjeća na slovo D.

Linijatijela

Veliko slovo B označava početak riječi 'big', a ona na engleskom jeziku znači veliko. Odnosi se na dame koje imaju veće obline, odnosno stražnjicu i grudi, baš poput bujne Christine Hendricks.

Linijatijela

Ovo je slovo okruglo i samim time podsjeća na veličinu. U ovom slučaju ne radi se o najboljoj mogućoj veličini, već pretilim osobama koje na taj način ugrožavaju i svoje zdravlje.