stil bez greške

Izgleda nevjerojatno dobro: Lady Gaga nosi elegantnu crnu haljinu inspiriranu Diorovom kreacijom iz zlatnog doba Hollywooda

03.07.2021 u 18:04

Bionic
Reading

Slavna Lady Gaga trenutno boravi u New Yorku i oduševljava modnim stajlinzima. Pjevačica u posljednje vrijeme nosi vrlo elegantne i ženstvene modne kombinacije, a odjeća koja priziva duh zlatnog doba Hollywooda stoji joj kao salivena

Lady Gaga proslavila je svoj nastup na MTV Unpluggedu koji je održala sa svojim prijateljem i suradnikom Tonyjem Bennettom u sklopu jazz večeri. Uspješan nastup pjevačica je proslavila odlaskom na večeru s roditeljima, a pridružio im se i Tony Bennett. Za tu prigodu Gaga je odjenula još jednu odličnu kombinaciju te je svoje inače vrlo provokativne kombinacije zamijenila raskošnom satenskom haljinom idealnom za večer u gradu koji nikada ne spava.

Lady Gaga, pravog imena Stefani Germanotta, snimljena je ispred njujurškog hotela Ludlow, u kojem je večerala s obitelji nakon nastupa. Raskošna crna haljina spuštenih ramena naglasila je njezin bujni dekolte, a kreacija uska u gorjem dijelu te puna volumena u donjem, bila je ukrašena vrlo efektnim crni gumbima. Odjevena u zapanjujuću svilenu haljinu Dallas Coulter, Lady Gaga je izgledala kao da se uputila na kakvu glamuroznu premijeru. No, upravo se u tome krije Gagin šarm – ona nikada ne bira jednostavno. Haljina je stilski inspirirana slavnom Dirovom kreacijom iz 40-ih, a Lady Gaga je izgledala poput savršene pin-up pop princeze, a taj izgled je dodatno bio naglašen kosom skupljenom u punđu.

  • +2
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: The Beast / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljinu dugih, naboranih rukava i široke suknje uparila je s klasičnim crnim salonkama, a poseban chic detalj bila je minijaturna torbica koja je izgledom podsjećala na mini aktovku s natpisom 'Ljubav na prodaju' s prednje strane. Torbica upućuje na istoimeni klasik Colea Portera koji je prvi put predstavljen na Broadwayu 1930. godine, a od tada je postao vječni hit koji izvode pop pjevači i jazz glazbenici.