'ZAVEO ME GAD'

Izazovna Maja Šuput ima amneziju, zovite doktora!

18.06.2014 u 10:03

Bionic
Reading

Maja Šuput ima novi ljetni hit 'Amneziju', ili '112, zovi doktora' koji je za ovo ljeto stvorio njezin novi dream team: Boytronic, Martina Vrbos i Inav Coste

'U 'Amneziju' sam se zaljubila na prvu i nisam mogla izdržati da je ne podijelim sa svojom publikom. To je pjesma koja ne može čekati u ladici, jer je stvorena upravo za ljeto koje nam je stiglo', poručuje Maja Šuput najavivši svoju novu pjesmu 'Amneziju'.

Maja Šuput


Nakon što je u vrlo kratkom roku izbacila dva singla i u posljednja dva mjeseca snimila dva spota za pjesmu 'Djevojačka večer' i pjesmu 'Neprilika', s kojom je nastupila prošli vikend na festivalu CMC u Vodicama, Maja je snimila i treći singl 'Amnezija', u koji se zaljubila na prvu.


'Kažu noćas je gorio grad, amnezija, i da me je zaveo gad, bez prezira, i boca se popilo broj, amnezija, 112, zovi doktora!' pjeva Maja u novoj pjesmi na kojoj je radila nova ekipa suradnika. Boytronic je zajedno s Martinom Vrbos napisao tekst i glazbu, a kod pisanja teksta im se pridružio i Inav Coste, koji ujedno potpisuje i aranžman.

Kao i cijele godine, tako i dolaskom ljeta Maju očekuju brojni nastupi i koncerti koje će održati po cijeloj Hrvatskoj i šire. Tako će već ovaj vikend nastupiti u Beču i Širokom Brijegu, a sljedeći tjedan je očekuju nastupi u Bjelovaru, Vinkovcima, Dubrovniku i Zagrebu.