Izaberi savršenu njegu za savršenu kožu!

Izaberi savršenu njegu za savršenu kožu!

15.12.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Linija proizvoda Normaderm predstavlja savršeno rješenje za njegu masne i problematične kože. Inovativnim aktivnim sastojcima uspješno uravnotežuje izlučivanje sebuma, čime otklanja nepravilnosti, čisti i smiruje kožu te joj daje zdrav i lijep izgled

Učinkovitost proizvoda Vichy ispitana je i potvrđena pod dermatološkim nadzorom, a mi smo četirima sretnim dobitnicama nagradne igre 'Postani zvijezda reklame Normaderm' omogućili da se o učinkovitosti nove hidratantne njege Normaderm uvjere 'na vlastitoj koži' i s vama podijele svoje iskustvo.

MARIJA CAHARIJA

Novi Normaderm potpuno me oduševio brzim i vidljivim rezultatima. Već nakon prvog nanošenja koža je vidljivo ljepša, mekša i glađa. Krema ima izrazito ugodan miris te se vrlo brzo upija u kožu ostavljajući na licu osjećaj glatkoće. Sprečava nakupljanje masnoće i stvara savršenu podlogu za make up. Nakon četiri tjedna upotrebe lice mi je potpuno obnovljeno i nestale su sve nepravilnosti (pore su manje, prištići i ostale nepravilnosti više se ne pojavljuju).

ANA KORDIŠ

Krema za lice Vichy Normaderm jednostavno i lako se istiskuje i nanosi. Ugodna je i lagana mirisa i mekane teksture. Svakodnevnom upotrebom kreme moja koža je mekša i glađa. Prije svega, koža je manje masna i nema nastajanja akni. Krema se brzo upija, a koža ne ostaje masna. Tijekom cijeloga dana koža je hidratizirana i nema osjećaja zatezanja i sušenja kože. Upotrebom Normaderm kreme u kombinaciji s drugima Normaderm proizvodima koža mog lica potpuno je njegovana i zdrava.

LJUBICA BER

Upuštajući se u još jednu pustolovinu isprobavanja mnogobrojnih preparata za problematičnu, a ujedno i izrazito osjetljivu kožu, nije mi bilo ni na kraj pameti da ću napokon naći preparat koji će me osvojiti. Normaderm hidratantnu njegu protiv nepravilnosti upotrebljavam nekih mjesec dana i ni u kojem trenutku nisam pomislila odustati. Imala sam jedno razdoblje kada mi je koža počela reagirati na taj proizvod i kada su se počele pojavljivati bubuljice i sitni prištići, ali znala sam i vjerovala Vichyju da će to s vremenom polako proći. Svako jutro mi je dodatno uljepšano kada nanesem Normaderm na lice, osjetim svježinu i taj ugodan miris kremice...

MIRELA FUČKO

Nakon popriličnih problema s potkožnim prištićima i gustim dosadnim miteserima, toliko sam toga probala, no problemi nisu nestali, a kompletna Vichyijeva linija Normaderm pružila mi je zadovoljstvo pokazati svoj ten u najboljem svjetlu. Moja koža je baš onakva kakva je bila kada sam bila djevojčica! Bez prištića, a tako svježa i nježna, elastična. Vichy, ti si moj najbolji prijatelj i prijatelj svake žene. Od srca ti hvala!

Vichy Normaderm
UPOZNAJTE LINIJU PROIZVODA NORMADERM  (http://vichy.parsek.tv/normaderm_copydeck/HR/index.html

Inovacija Normaderm uključuje komplet proizvoda za čišćenje kože (gel, tonik, mlijeko-gel za čišćenje kože), njege za lice (dnevnu i noćnu), aktivni koncentrat protiv bubuljica, korektor (olovku) za lokalno prekrivanje i isušivanje nepravilnosti te tekući puder Normateint protiv nepravilnosti. Time osigurava savršenu svakodnevnu njegu i izgled te pruža sve potrebno za bezbrižnu mladost zdrave kože.