ostvarila san

Izabel Kovačić napravila potez o kojem će se dugo pričati: Evo kako je sve proteklo

20.12.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Izabel Kovačić ostvarila je svoj san i zakoračila u svijet visoke mode, lansiranjem svoje luksuzne linije s naglaskom na održivosti

U veličanstvenoj proslavi mode i održivosti, IZAKOVA, inovativno ostvarenje vizionarske izvršne direktorice Izabel Kovačić iz Luniloua, svojim je velikim lansiranjem zakoračila u svijet visoke mode.

Ekskluzivna svečanost održana je u čuvenom Caviar Kaspia u Londonu, mjestu poznatom po svojoj iznimnoj atmosferi i kulinarskom majstorstvu.

Predstavljanje kolekcije bio je zvjezdani događaj koji su pohodile poznate osobe iz svijeta mode i influenceri, među kojima su bile: Charlotte Emily Sanders, Ingrid Wilkinson, Dani Nicholls i Taru Ghazanfar. Njihov dolazak istaknuo je privlačnost brenda među onima koji predvode modu i održivost.

Večer su dodatno uljepšale Izabeline bliske prijateljice, utjecajne i inspirativne žene. Sophia Weber, novinarka prestižnog Vougea Divya Venkataraman, Michele de Bruyne, Rike Nooitgedagt, Isabel Haaland, Dina Serdarusic, Ivona Bezina i Maria Guardiola dale su poseban sjaj događaju, svaka sa svojim jedinstvenim šarmom, podržavajući Izabelinu viziju.

  • +21
IZAKOVA - kolekcija Izabel Kovačić Izvor: Promo fotografije / Autor: Masha Mel

Ovaj događaj bio je više od samog lansiranja; to je bilo slavlje skladnog spoja stila i svijesti o modnoj održivosti. Kolekcija IZAKOVE, kreirana s neospornom vještinom i pažnjom prema detaljima, odražavala je predanost bezvremenskoj eleganciji i ekološki svjesnijoj budućnosti.

Ekskluzivnost i održivost u duhu diskretnog luksuza, komadi iz kolekcije IZAKOVA, predstavljene na događaju, bila su ograničena izdanja malih remek-djela, odražavajući posvećenost brenda održivom luksuzu.

Kolekcija IZAKOVA svjedočanstvo je besprijekornog majstorstva i metodične pažnje prema detaljima. Svaki komad je dizajniran tako da odražava zajedničku posvećenost bezvremenskoj eleganciji i viziji zelenije budućnosti. Cilj je pokazati ljubiteljima mode kako je jednostavno osjećati se predivno u svojoj odjeći, istovremeno budeći svijest o ekološkom utjecaju.

'Jako se ponosim IZAKOVA kolekcijom s ograničenim izdanjima komada koji osiguravaju ekskluzivnost i minimiziraju otpad. Ovaj pristup usklađen je s filozofijom brenda o diskretnom luksuzu - sofisticiranom, nenametljivom i jedinstvenom. Brend nadilazi sezonske trendove, nudeći osnovne dijelove garderobe koji nisu samo moderni, već i temeljni. U kolekciji se nalaze kožni kaputi, suknje, košulje te lounge wear', objasnila nam je Izabel.

Dok se svijet mode neprestano mijenja, IZAKOVA se ističe nudeći alternativu brzoj modi. Ne radi se samo o tome da budete u trendu; radi se o tome da budete bezvremenski i odgovorni.