MODNA NEPROMIŠLJENOST

Neprikladna haljina: Ivanka Trump opet na udaru

01.03.2017 u 13:38

Ivanka Trump

Izvor: Reuters / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Prva kći Amerike ne prestaje se suočavati s osudom javnosti zbog svojih modnih odabira, čega nije manjkalo ni nakon njezinog novog javnog pojavljivanja

Uoči dolaska na sjednicu američkog Kongresa Ivanka Trump pojavila se u Bijeloj kući noseći hit ogrlicu choker u kombinaciji s crvenim blejzerom, koju je zatim zamijenila haljinom francuskog dizajnera Rolanda Moureta.

Satenska haljina u hit boji fuksije nalazi se u prodaji za 21 tisuću kuna, a zbog modnog odabira Ivanka je uzburkala strasti.  Uska haljina ima zanimljiv detalj, asimetrično je rezana pa otkriva jedno rame, ali i crnu naramenicu. 

A post shared by sara k (@sara_k_63) on

Uz mnoštvo pozitivnih komentara, pojedini korisnici Twittera ostali su zbunjeni detaljem crne naramenice koja je mnoge asocirala na naramenicu grudnjaka, a zamjerili su joj da je pokazala i 'previše kože'. No, sporna crna naramenica ipak nije pripdala grudnjaku već se radi o detalju na haljini.

Poput Ivankine, i kombinacija prve dame, Melanije Trump, za sjednicu američkog Kongresa proglašena je neprikladnom i to zbog 'paprene' cijene.

Nakon očeve inauguracije Ivanka Trump preselila se u Washington te aktivno sudjeluje u radu predsjedničke administracije. Na društvenim mrežama prva kći Amerike podijelila je fotografiju na kojoj pozira u društvu supruga Jareda Kushnera uoči odlaska na sjednicu Kongresa.