POGREŠAN ODABIR

Melania Trump na udaru javnosti zbog skupocjene odjeće

01.03.2017 u 14:08

  • +2

Melania Trump

Izvor: Reuters / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

U američkom Kongresu u kojem je Donald Trump držao govor pojavila se i prva dama Melania Trump. Za tu je prigodu odabrala itekako zapažen stajling, crno odijelo s presijavajućim detaljima koje su mnogi ocijenili neprikladnim

Spomenuti komplet ukrašen presijavajućim cvjetnim detaljima djelo je dizajnera Michaela Korsa, a dio je njegove aktualne proljetne kolekcije.

'Savršeno skrojen sako s predivnim ukrasima ove sezone je posebno seksi. Ovaj odjevni komad rađen po uzoru na smoking ima trodimenzionalne cvjetne ukrase koji su ručno šivani u Italiji', izjavljuje slavni dizajner. Sako se nalazi u prodaji za 35 tisuća kuna, dok pripadajuća suknja košta oko 32 tisuće kuna.

Iako je Melania Trump dala sve od sebe da modno zablista, njezina skupocjena modna kombinacija ipka nije doživjela pozitivan odjek u javnosti.

Njezin skupocjen komplet s potpisom Michaela Korsa brojni su usporedili s onima kakve je prije nekoliko desetljeća na malim ekranima nosila slavna Joan Collins u hit seriji 'Dinastija'.

I dok je Alexis Carrington kod mnogih izazvala simpatije, Melanijina kombinacija nije dočekana s velikim aplauzom i brojni su je ocijenili neprikladnom za događanje kao što je sjednica američkog Kongresa.