U PROLJETNOM DUHU

Ivanka Trump u šik haljinama koje su apsolutni hit sezone

06.06.2019 u 13:16

Bionic
Reading

Nakon trodnevnog posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu prva kći Amerike Ivanka Trump otputovala je u Nizozemsku i nastavila besprijekoran modni niz. Prošetala se u dvije šik haljine midi dužine s najpoželjnijim printom sezone

Prilikom slijetanja u Nizozemsku, u kojoj sudjeluje na Svjetskom samitu poduzetništva u Haagu, desna ruka američkog predsjednika Donalda Trumpa uočena je u bijelom modelu haljine s uzorkom crvenog poljskog cvijeća i s bijelim modnim dodacima: salonkama i klasičnom ručnom torbom.

Spomenuta haljina dužine midi djelo je luksuznog njujorškog brenda Altuzarra. Predstavljena u sklopu aktualne modne kolekcije, ova efektna haljina strukiranog kroja, zahvaljujući sezonskim sniženjima, danas košta 5700 kuna.

Ženstveno putno izdanje Ivanka je stilizirala bijelim salonkama slavnog Manola Blahnika, uz klasičnu torbu tote s potpisom vlastitog modnog brenda.

Dolaskom na završnu sjednicu Svjetskog samita poduzetništva u Haagu Ivanka je pokazala novi stajling, sličan putnom, koji se sastojao od elegantnog modela cvjetne haljine s puf rukavima i remena ukrašenog trodimenzionalnom cvjetnom kopčom.

  • +4
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Formalno izdanje u znaku upečatljive haljine laskavog kroja Ivanka je kompletirala kraljevskoplavim salonkama od brušene kože, uz dodatak efektnih bisernih naušnica.