DRUGAČIJE IZDANJE

Ivana Paradžiković je neprepoznatljiva: Novi imidž najljepše voditeljice izazvao pažnju

17.10.2017 u 12:58

Bionic
Reading

Ivana Paradžiković rijetko se pojavljuje na javnim događanjima koja okupljaju hrvatske celebrityje, no modnu reviju Hippy Gardena nije mogla propustiti. Atraktivna voditeljica nedavno je odrezala šiške, a ova mala promjena bila je dovoljna za potpunu transformaciju imidža

U Muzeju suvremene umjetnosti u ponedjeljak je održana revija Hippy Gardena koja je okupila brojne poznate Hrvatice željne uživanja u modnoj poslastici koju je priredila dizajnerica Đurđica Vorkapić. Predstavljanje nove kolekcije pratile su Sonja Kovač, Ivana Husar Mlinac, Sanja Drakulić, Tihana Harapin Zalepugin i brojne druge poznate dame, od kojih je najviše pažnje izazvala voditeljica Ivana Paradžiković.

Urednica i voditeljica magazina 'Provjereno' Nove TV nedavno je iznenadila sve novom frizurom, nakon što je dug niz godina njegovala isti imidž. Trendi bob frizuru Ivana je začinila šiškama, zbog kojih djeluje gotovo neprepoznatljivo, no lijepa voditeljica zna kako je s vremena na vrijeme poželjna promjena, makar i samo frizure.

  • +3
Poznati na reviji Hippy Gardena Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Ivana je na reviju hrvatskog brenda stigla odjevena u dugačku crnu haljinu s potpisom Hippy Gardena sa srebrnim zakovicama koje se križaju na prednjem dijelu. Ovaj gothic look voditeljica je začinila malom srebrnom torbom koju je nosila poput remena.

Iako je proglašena najljepšom hrvatskom voditeljicom, Ivana Paradžiković je priznala kako su joj od te titule draža poslovna priznanja poput onog koje je 2012. osvojila za promicanje ljudskih prava, a za magazin Story nedavno je ispričala kako nije tipična žena kada je riječ o odijevanju te kako na modu gleda kao na igru.

  • +22
Hippy Garden, revija Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Mislim da sam ja modni fijasko unutar naše redakcije jer svakodnevno nasmijavam kolege svojim odjevnim kombinacijama. Svako jutro kad dođem na posao oni umiru od smijeha i slijedi petominutni red komplimenata na moj račun jer se inače oblačim na Hreliću i u second hand shopovima, pa se oni zgražaju nad time kako sve to kombiniram', izjavila je Ivana Paradžiković za Story.