OKRUŽEN LJEPOTICAMA

Ivan Herceg promijenio imidž

02.08.2010 u 10:43

Bionic
Reading

Glumac proslavljen ulogom u filmu 'Pjevajte nešto ljubavno', nabacio je nekoliko kilograma i skratio kosu te se osvježen uputio na popularnu partijanersku destinaciju, plažu Zrće

Ivan Herceg, zvijezda sapunice 'Dolina sunca', opuštao se okružen atraktivnim djevojkama na popularnoj destinaciji, plaži Zrće. Dvadesetosmogodišnji glumac koji se proslavio ulogama u filmovima 'Tu' Zrinka Ogreste i 'Pjevajte nešto ljubavno' Gorana Kulenovića, ispijao je koktele i uživao u pogledu. Ovo ljeto odlučio je i promijeniti  imidž: nabacio je nekoliko kilograma i skratio kosu.

Premda su ga u medijima često povezivali s brojnim ljepoticama, uključujući i njegovu glumačku kolegicu Nives Čanović, zgodni Herceg ipak je demantirao sve tračeve i priznao da je i dalje samac. U intervjuima je često napominjao da ga djevojke mogu privući smislom za humor i otvorenošću, a možda je upravo tijekom ovogodišnjeg ljetovanja, među brojnim atraktivnim i razodjevenim partijanericama koje su ga okruživale, naišao na nekog takvog.