HOĆE LI OPET BITI KUL?

'It' cure današnjice nose omraženu obuću

13.11.2015 u 11:58

  • +2

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon premijernog hoda na pisti u ulozi Victorijine anđelice, it djevojka Kendall Jenner uskočila je u casual kombinaciju potpomognutu parom uggsica. Ovu omraženu obuću, koja je zabilježila osjetan pad prodaje, Kendall Jenner ponovno pokušava popularizirati i učiniti kul u modnim krugovima

Kada se ne nalazi u ulozi modela, Kendall se često može vidjeti u casual kombinacijama s trendi komadima poput maslinastozelene bomber-jakne u kombinaciji s avijatoricama Ray Ban. Nakon premijernog hoda pistom u ulozi Victorijine anđelice Kendall je u New Yorku viđena kako u društvu mlađe sestre posjećuje Uggov dućan, u kojem je odabrala par svijetlosmeđih uggsica i vunenu kapu jednake nijanse.

Iako brojni mrzitelji uggsica nestrpljivo čekaju trenutak kada će se taj trend napokon ugasiti, it djevojka Kendall zasigurno će učiniti sve da se dogodi suprotno.

Kendall Jenner, osim modnim uspjesima, može se pohvaliti vojskom od četrdeset milijuna fanova na Instagramu. Utjecaj koji ima ovaj 19-godišnji model sve je veći, a za koju se god modnu kombinaciju odluči, velike su šanse da će ju fanovi pratiti u tome.