SPORTSKI ŠIK

Pronašli smo najudobnije hlače sezone: Kad ih jednom probate zaboravit ćete da postoje ijedne druge

20.11.2018 u 06:43

Bionic
Reading

Ako vam je udobnost visoko na listi prioriteta pri odabiru hlača, ove sezone nećete pogriješiti modelom s elastičnom pasicom, koji se vratio u modu na velika vrata

Trend udobne odjeće i obuće sportskih karakteristika posljednjih sezona uvjerljivo dominira modnom scenom, a krivci za to su prije svega kupovne navike mlađih potrošača koji se sve više okreću udobnoj sportskoj odjeći, ali i modne ikone današnjice.

Odjevni komad koji ove sezone slijedi trend athleisure i prisutan je u brojnim kolekcijama dizajnerskih i high street brendova definitivno su udobne hlače s elastičnom pasicom.

Godine 2016. svjedočili smo ogromnoj popularnosti hlača nalik ušminkanoj verziji trenirke s prugama na bočnim stranama nogavica, a u aktualnoj sezoni zamjenjuju ih podjednako udobni i stajliš modeli različitih silueta stvoreni od pliša, tvida, skupocjenog kašmira ili tankog pletiva.

  • +5
Hlače brenda Chloe - novi statusni simbol Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda je riječ o hlačama koje, poput prethodnika, neodoljivo podsjećaju na trenirku, odlično će izgledati u poslovnim situacijama uz sako i obuću s visokom potpeticom, a da je uistinu riječ o modelima koji dominiraju aktualnom sezonom, dovoljno govori bogata ponuda na policama trgovina.

  • +28
Udobne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo