ISKRENA GLUMICA

'Istinski volim svoje bore i sijedu kosu'

29.12.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Po pitanju starenja, prirodna ljepotica Gwyneth Paltrow otkriva da se ne planira upuštati u borbu s godinama

U intervjuu za magazin People 44-godišnja glumica Gwyneth Paltrow otkriva da se osjeća ljepše nego prije.

'Osjećam se dobro po pitanju znakova starenja. Smatram ih nevjerojatno seksepilnim. Nizašto ne bih brisala godine s lica ili putovala natrag u vrijeme za bilo što', priznaje Gwyneth.

Slavna oskarovka također se osvrnula na znakove starenja rekavši: 'Naravno da imam bore i sijedu kosu, a istinski ih volim. To sam ja.' Kako nadalje otkriva, trebalo je proći mnogo vremena da se osjeća dobro u vlastitoj koži. Zvijezda filma 'Iron Man' priznala je da u 20-im godinama nije imala dovoljno samopouzdanja, za razliku od danas.

'Uistinu vjerujem da žene ulaskom u četrdesete dožive neku vrstu programske nadogradnje. Nikad se nisam osjećala sretnije i zadovoljnije kao danas', otkriva glumica.

Ovih dana slavna Gwyneth fokusirana je na obitelj, kao i na vođenje uspješne lifestyle stranice Goop, što će uskoro rezultirati objavom prve beauty knjige naslova 'Goop Clean Beauty'. U intervjuu za magazin People Gwyneth se osvrnula na knjigu, rekavši kako se osjeća 'blagoslovljenom zbog bora i prilike da ispriča svoju životnu priču'.

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

Fotografiju objavljuje Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)