FANI STIPKOVIĆ:

Ispod večernje haljine ne nosim ništa!

05.05.2011 u 14:18

Bionic
Reading

Film i fashion noir, crno vino i čokolada, samo najbolje od životnog crnila prikazuje se na Noir Festivalu što se od 5. do 8. svibnja po prvi put održava u Zagrebu, no poznata novinarka 'Red carpeta' i model Fani Stipković smatra da tu nedostaje nešto krucijalno – crna put

'Fale mi crnci!',k'o iz puške je ispalila Fani i nasmijala se, pa objasnila.

'Nedavno sam na tri tjedna bila u Los Angelesu i ondje intervjuirala njihove stasite košarkaše crne boje kože. I zato, kad me pitate za prvu asocijaciju vezanu uz tu mračnu boju, na pamet mi padaju jedino crnci i dugo, dugo ništa jer sam optimist i sve bojim pozitivno. Volim sve lijepo i trudim se stvari pojednostaviti', kazala je, rijetko kolegijalno ponudivši nam i ovaj put naslov već u prvoj rečenici.

Dosljedna do kraja, na zafrkanciju prijatelja iz organizacije Noir Festivala, nonšalantno je priznala da ispod zanosne večernje haljine ne nosi – baš ništa.

'Pa, vani je to normalno', kaže Fani. Slažemo se. U Hollywoodu se odavno zna da je, zapravo, vulgarno da svi vide kakav veš imate ispod svečane oprave. Zato je tamo već pravilo da između vas i vaše haljine dok koračate crvenim tepihom ne stoji ništa.

'Nema potrebe za licemjerjem. Stojim iza svega što radim jer živim zdravo i normalno. Volim Hrvatsku i Zagreb, ali kao bazu za česta putovanja. Još se borim s jet lagom, ali već razmišljam o skorašnjem putovanju u Španjolsku i na Ibizu. Slatke su to brige', priznala nam je Fani Stipković