Niveto i spa.hr

Iskoristite Black Friday luksuzne popuste za unaprjeđenje vaše svakodnevice

13.11.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Ulaganje u luksuzne proizvode i usluge koji poboljšavaju kvalitetu života nikada nije bilo tako pristupačno. Tvrtka "Niveto", koja je započela svoj put kao obiteljska firma 1992. godine, danas je jedan od vodećih lidera u zemlji i regiji kada je riječ o bazenima, fontanama, masažnim bazenima, saunama i aqua parkovima. Njihova prisutnost s uredima u Zagrebu i Splitu, uz visoko stručne zaposlenike, osigurava izvanrednu kvalitetu proizvoda i usluga.

Osim dugogodišnjeg iskustva, Niveto također ističe svoju stručnost i inovativnost. Ova tvrtka ima sposobnost započeti i uspješno završiti čak i najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku. Njihov kontinuirani fokus na istraživanje novih tehnologija, obuku osoblja i kontrolu kvalitete omogućava im da budu na samom vrhu industrije.

Osim što se bavi realizacijom projekata, javnih i privatnih, "Niveto" također želi podijeliti svoje znanje i proizvode s privatnim sektorom. To se ostvaruje kroz brend spa.hr koji je osnovan 2018. godine. Ovaj brend se specijalizirao za podizanje kvalitete života ljudi te unaprjeđenje turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma.

Proizvodi iz ponude spa.hr, uključujući masažne SPA bazene, masažne kade, saune, dizalice topline za bazene te Swim Spa masažne bazene, ističu se visokom kvalitetom i konkurentnim cijenama. Namijenjeni su polu-javnoj uporabi, što uključuje kuće za odmor, vile, apartmane, mini hotele i manje javne projekte. Svi ovi proizvodi mogu se prilagoditi potrebama korisnika i dostupni su za narudžbu u web trgovini.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Masažni SPA bazeni su više od luksuznog dodatka u vašem domu. Imaju dokazana ljekovita svojstva i povoljno utječu na zdravlje i kvalitetu života. Ovi bazeni preporučuju se za osobe s različitim zdravstvenim problemima, uključujući bolove u leđima, vratu, kralježnici i zglobovima. Osim toga, pomažu u rehabilitaciji nakon ozljeda, potiču bolji san, jačaju imunitet i smanjuju stres. Instalacija masažnog bazena u vašem domu donosi višestruke prednosti za vaše mentalno i fizičko zdravlje.

Ako se bavite turizmom i iznajmljujete kuće, vile ili apartmane, dodavanje masažnih SPA bazena u svoju ponudu može značajno poboljšati privlačnost vašeg objekta. Ovisno o potrebama, možete odabrati modele za različiti broj osoba, s raznim značajkama poput vodenih i zračnih masaža, kromoterapije, aromaterapije i drugih, sve dostupne odmah za narudžbu na web shopu.

  • +3
Masažni SPA bazeni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Swim Spa protustrujni masažni bazeni su idealni za korištenje tijekom cijele godine, bilo da se radi o zatvorenom ili otvorenom prostoru. Razlika u odnosu na klasične bazene je u njihovoj prilagodljivosti, možete ih postaviti iznad ili ispod zemlje, bez pretjerano velikih građevinskih radova i prilagoditi temperaturu vode prema svojim željama.

Pronađite svoj Swim Spa masažni bazen koji će vam zasigurno pružiti odmor i bijeg iz užurbanog svakodnevnog života, omogućiti vitalnost i ono najbitnije danas - pomoći da se povežete sami sa sobom!

  • +2
Swim Spa masažni bazeni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pored bazena, spa.hr nudi i širok izbor sauna. Saune su popularne zbog svojih brojnih zdravstvenih prednosti, uključujući poboljšanu cirkulaciju, jačanje imuniteta, smanjenje stresa i mnoge druge prednosti.

Spa.hr nudi različite vrste sauna, uključujući finske, infracrvene, parne, kombinirane, bio solne i vanjske saune. Osim za osobnu upotrebu, ove saune mogu se integrirati u turističke objekte kako bi se ponudio dodatan luksuz i komfor gostima.

  • +4
Spa.hr saune Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

I konačno, Black Friday popusti donose jedinstvenu priliku za uživanje u svim ovim luksuznim proizvodima po povoljnijim cijenama.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Od 24. studenog do 01. prosinca, ili do isteka zaliha, možete ostvariti 15% popusta na sve redovne cijene proizvoda koje su veće od 1.500 € te besplatno skladištenje do 30 dana. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Posjetite njihov izložbeni salon u Zagrebu, rezervirajte svoj termin za savjetovanje ovdje.

Sada je pravo vrijeme da uložite u mali luksuz i poboljšate kvalitetu svog života.

Ugrabite jedinstvenu priliku i priuštite si spa tretman kod kuće svaki dan!