TVRDE BLISKI IZVORI

Indira nakon bračnog kraha izgleda bolje nego ikad

31.03.2010 u 07:55

Bionic
Reading

Nakon što se medijskim prostorom proširila vijest da je braku Indire i Narcisa došao kraj, jer oboje navodno imaju nove partnere, stižu i prve reakcije bliskih prijatelja

Indirina bliska prijateljica posljednji put je s pjevačicom ručala prošli tjedan te joj Indira ni jednom riječju nije spomenula bračni brodolom, kao ni novog muškarca u svom životu. 'Izgledala je bolje nego ikad, pucala je od energije, baš kao i sutradan kada je na zagrebačkoj špici s dečkima iz benda promovirala album Retroactiv Early Years', izjavila je za Jutarnji list pjevačičina prijateljica.

Ni Indira, ni njezin suprug nisu novinarima bili dostupni na telefon, a njezini prijatelji vjeruju da će ona o svemu priopćenjem obavijestiti javnost.

Indira i Narcis upoznali su se prije deset godina u Makarskoj, a u braku su devet godina. Bračnu sreću poljuljalo je, čini se, Narcisovo prečesto izbivanje iz doma, a u životima supružnika, kako je saznala Extra, već postoje nove ljubavi.

'Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju kad me trebala, uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto drugo. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami', rekao je za Extru Mujkić koji, prema njihovim informacijama, održava tajnu ljubavnu vezu sa Stelom iz BiH.

Svojevremeno je prvi susret sa suprugom Indira opisivala s puno ljubavi i nježnosti: 'Sreli smo se na after partyju. Bio je jako visok i jako simpatičan. Osvojio me time što je od gospodina koji prodaje ruže kupio cijelu košaru i poklonio je meni. Oborio me s nogu, kao i prodavača cvijeća koji ga je od sreće počeo ljubiti i grliti.'

Posljednjih godina Narcisovo se ime moglo pročitati i na stranicama crne kronike, među optuženima za šverc automobila. Mujkić je negirao povezanost s krijumčarenjem i preprodajom skupih automobila tvrdeći da je to posao kojim se bavio njegov pokojni otac, a Indira nikad nije željela komentirati posao svog supruga.