izgleda bolje nego ikad

Indira Levak se šali se na račun svoje modne kombinacije pokazujući mišićave noge: Jedna 'stoljnjakuša'

21.08.2022 u 16:55

Bionic
Reading

Naša pjevačica i uspješna poduzetnica cijelo ljeto radi punom parom. Putuje po Hrvatskoj i susjedstvu, zabavlja sebe i svoje fanove na rasprodanim koncertima. Privatno i za pozornicu, uvijek je fantastično skockana

Hrvatska pjevačica koja već desetljećima na hrvatskoj sceni niže uspjehe, najprije s grupom Colonia, a zatim i samostalnom karijerom, uvijek modno briljira. U jednoj od zadnjih objava Indira Levak se našalila s jednim od svojih outfita.

Pozirala je u ružičasto bijelom kariranom kompletiću (ispod kojeg je odjenula bijeli klasični top) pa se s pratiteljima na Instagramu našalila da izgleda da je obukla stolnjak. Na to je iskombinirala bijele pletene sandale s visokim potpeticama, a svima su u oči upale njezine savršeno istrenirane noge. 'Pjevušim u sebi ..sve birtije obiš’o sam smirio se nisam.. jedna 'stoljnjakuša'', napisala je.

'Odijevam se prema raspoloženju. Nekada mi odgovara jednostavnost, klasika, a nekada volim glam rock izdanja. Sve mi to odgovara, ali vjerujem da i vi niste uvijek odjeveni samo u jednom stilu. Nekada sam najsretnija u trenirci, a nekada u glamuroznoj večernjoj haljini', izjavila je Indira nedavno za tportal. Mnogima je poznato kako pjevačica zbog brojnih koncertnih obaveza mora biti fit i u formi te da se o tome odlično brine njezin suprug Miroslav Levak koji je specijalno za nju razvio posebnu metodu treninga.

  • +4
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX