FASHION GURU

Indira i Lana stavile su na sebe lance kojih se ne bi posramili ni egipatski faraoni u zagrobnom životu, a Lana s tom bluzom izgleda kao da se sprema na remake 'Robinje Isaure'

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 04.12.2021 17:51
  • Objavljeno 04.12.2021 u 17:51
Indira Levak i Lana Jurčević

Indira Levak i Lana Jurčević

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/RTL

Ako je suditi po Lani Jurčević i Indiri Levak, lanci i puf rukavi su očito 'in' u Lijepoj našoj, zaključio je Fashion Guru nakon što ih je ugledao u TV kvizu

Jučerašnja epizoda kviza 'Ma lažeš' ugostila je dvije dame, Indiru i Lanu. Nisam ih baš slušao, ali dovoljno mi je bilo da ih vidim i pomislim si, lanci su u Hrvatskoj i dalje in.

Kao da su se dogovorile ili su možda imale istog stilistu (a to bi bilo još gore), stavile su na sebe lance kojih se ne bi posramili ni egipatski faraoni u zagrobnom životu. OK, Indira inače mora malo pretjerati u svom izričaju, to je ipak njen stil, pa je time i njezina ogrlice veća, a i upadljivija jer je odjenula crnu haljinu s predimenzioniranim rukavima, kao da lanac nije bio dovoljan.

  • +8
  • +5

Lana Jurčević i Indira Levak

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/RTL

Lana je imala za milimetar manje karike, a stvarno su milimetri u pitanju, ali je bome zato 'popravila dojam' i nadomjestila izgubljeno s ringovima na ušima.

Ni ona nije mogla odoljeti puf rukavima, a s uzorkom na točke kao da se sprema na remake sapunice 'A Escrava Isaura' ilitiga Hrvatima dobro poznate 'Robinje Isaure'.

Stvarno ne znam tko je odnio pobjedu u ovom dvoboju lanaca, najbolje da vi odlučite...

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!