FASHION GURU

Ana Sasso istaknula je vitku, istreniranu figuru, ali mogla je malo pojačati make up i poraditi na frizuri, pokoji vikler ne bi joj škodio

  • 29.11.2021 u 12:05

  • Bionic
    Reading

    Lijepu Splićanku i bivšu miss Jugoslavije Anu Sasso ne viđamo često u javnosti, a kad se pojavila na dodjeli nagrada za ljepotu, još je jednom zadivila svojom sjajnom figurom. No da je još malo poradila na frizuri i make upu, sveukupan dojam bio bi još bolji, zaključio je Fashion Guru

    Na dodjelama nagrada za ljepotu, osim Ksenije Urličić, nagradu je dobila osoba koja je to zaista zaslužila. Naime Ana Sasso već desetljećima budi maštu (sjetimo se samo kultne reklame za Pipi) i jedna je od naših ne samo seksi ikona, već žena koja stvarno pazi na svoje tijelo i ljepotu općenito.

    Svoju vitku, istreniranu figuru istaknula je u baršunastoj haljini, a ona bi bila puno bolja da nije imala rukave ili da je gornji dio ipak malo manje napuhnut.

    Za razliku od Ksenije Urličić, koja je došla okićena kao božićno drvce, Ana je imala decentan lančić, ali mogla je malo pojačati make up. Ne bi joj škodilo još malo šminke jer bi se više istaknula njezina ljepota.

    ANA SASSO I KSENIJA URLIČIĆ

    U Lisinskom je održan izbor ljepote, a nama su za oko zapele dvije dame koje ne viđamo često

    Pogledaj galeriju

    Nije joj to prioritet, što pozdravljamo, ali za ovakvu prigodu ipak bismo je htjeli vidjeti u spektakularnom izdanju, tako da je mogla poraditi i na kosi. Dobro, ne treba biti zalakirana kao kod Urličićke, ali pokoji vikler ne bi joj škodio.

    • +6
    Ana Sasso Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.